HOGYAN DOLGOZUNK?

 

ESETI MEGBÍZÁSOK

Ügyfeleinknek lehetősége van legkésöbb 48 órával a kiköbe érkezés előtt felhívni diszpécserünket vagy online jelezni érkezési idejét, a hajó kikötőjének nevét, a hajó típusát, lajstromszámát, a kikötői hely számát, ill., hogy milyen típusú takarításra tart igényt. Személyzetünk ezen információk alapján felkeresi a hajót és elvégzi a tisztítást. A Kikötőmesternek jelentik, ha a hajó elkészült. Ekkor felhívjuk Önt, ill. kiállítjuk a tisztításról szóló számlánkat, melyet Ön átutalással egyenlít ki.

És mikor megérkezik a kikötőbe, azonnal vitorlát is bonthat és élvezheti a hűs szél és a selymes víz nyújtotta pihentető élményt.
 

HAVI VAGY SZEZONÁLIS TÖRŐDÉS

Cégünk felkészült arra, hogy a teljes szezonban vagy bizonyos hónapokban, melyet Ön megjelöl, folyamatosan karban tartsa hajóját. Törődés csomagjainkban átlagosan heti 1 alkalommal biztosítjuk a hajó tisztítását. (külső, belső vagy mindkettő). Ha valamely törődés csomagunk mellett dönt, akkor árainkból 10% kevezményt kap, vagy választhat egyet Törődés ajándékaink közül is!

  • Fémtisztítás ( rozsdamentes fedélzeti eszközök, tartozékok tisztítása, fényezése – 1.70m magasságig)
  • Bőrtisztítás ( bőr kárpit tisztítása )
     

YACHT TAKARÍTÁS

Nincs ideje és energiája hajója tisztítására? Megbízható tisztítást szeretne? Keressen minket, mi megoldjuk.

Egy hajó tisztítása nem csak azért fontos, hogy szép legyen, de a különböző részek élettartamát is növelhetjük vele. Egy gondosan ápolt hajón öröm végignézni és biztonságérzetet ad. A vitorlás belső terét nem könnyű feladat tisztán tartani, hiszen a legoptimálisabb helykihasználás miatt tele van elrejtett kis zugokkal, sarkokkal, ahol összegyűlnek a szennyeződések és a pókoknak is kiváló életteret nyújtanak. Emellett főleg üveg, fém, fa és bőr felület jellemzi a vízi járműveket, amelyek gondos tisztántartása megfelelő eszközöket igényel.

Vendégeket vár yachtjára? Hívjon minket és nem kell a szennyeződések miatt aggódnia. Olyan hajóra léphetnek majd vendégei, amelynek felületei fénylenek és makulátlanok.

Munkánk során:

  • olyan tisztítószerekkel és eszközökkel dolgozunk, melyek nem csak alaposan tisztítanak, de ápolják is a felületet
  • szakszerű takarítást végzünk, minden apró részletet figyelembe veszünkfontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek
  • a megbeszélt időpontban teljesítjük kérését
  • megbízható csapattal dolgozunk
  • nagy tapasztalatot szereztünk ezen a téren

Segítségünkkel egy olyan yacht tulajdonosa lehet, mely rendszeresen karban van tartva. Keressen minket bizalommal, hogy egy rendezett, tiszta hajóval szállhasson vízre! 

Kérjen online árajánlatot!